Home » Uncategorized » Briose. Sau ganduri de seara

Briose. Sau ganduri de seara

Mananc briose. Briosele sunt bune cu bucatele de ciocolata sau banana mixata prin aluat. Briosele sunt bune cu crema deasupra sau cu un glob de inghetata. Briosele sunt bune, dar te ingrasa. Briosele te ingrasa, dar te fac fericit. 
V-as scrie lucruri mai importante, mai pline de sens, dar cine sunt eu sau voi sa judecati ce inseamna plin de sens sau schimbator de vieti? Ceea ce pentru mine poate fi extraordinar de important, pentru altul poate fi ordinar de neimportant. Acum ca a trecut aproape un an de cand am facut transplantul de maduva pot spune ca sunt din nou sanatoasa aproape din cap pana-n picioare, insa multe lucruri le gasesc lipsite de sens sau chiar inutile si parca imi place mai mult sa imi petrec o seara in compania persoanei iubite, cu o carte buna si o ciocolata calda decat in fata biroului incercand sa inteleg clasificarea drepturilor patrimoniale si nepatrimoniale. Cred ca imi place mai mult ideea sa mananc o masa buna si copioasa cu prieteni buni si multe rasete decat un fois gras scump la Epicure. Si poate as prefera sa vad lumea, sa cunosc oameni noi si sa descopar civilizatii diferite decat sa ma reintorc la stresul sesiunii. 
Ce vreau sa fac? Parca intrebarea suna asa simplu…vreau sa termin facultatea, sa intru…undeva, sa lucrez – ca gainara, cine stie (gainar = termen clujean folosit de studentii de drept Law UBB pentru a denota un procuror/judecator ce lucreaza in penal si se ocupa cu partea juridica a furtului de gaini) – sau vreau sa nu stau locului deloc, sa descopar plajele si muntii lumii si sa imi creez amintiri. 
Era un timp in care nu mi-ar fi fost greu sa aleg deloc…gainara all the way! dar acum parca vad lucrurile putin altfel si nu sunt total sigura de decizii. De fapt, nu sunt sigura de cele viitoare. Acum stiu ce vreau. 
Vreau sa mananc briose.

image

Advertisements

One thought on “Briose. Sau ganduri de seara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s