Home » For you » Planurile mele de 1 mai

Planurile mele de 1 mai

Mi-am facut pregatiri cam de cateva saptamani incoace pentru 1 mai. Credeam ca va fi…relativ caldut si voi putea pleca linistita la Deauville. (Un orasel micut langa Oceanul Atlantic, aprox. 250 km de Paris, aproape de debarcarea din Normandia si plin de peste bun, sanatos si proaspat) Ma asteptam sa ma trezesc devreme, sa pornesc la drum, sa am o zi extra obositoare si apoi seara sa ma intorc putin murdara si incantata de ziua amazing pe care tocmai am petrecut-o.

Desigur, cand omul isi face planuri, Dumnezeu rade…asta inseamna ca de mine a ras cam mult, dar nah. Desigur, de 1 mai aici si cam peste tot in restul Frantei a plouat iar temperatura a ramas sub 13 grade C. Niciun Deauville, desigur. Si de vizitat ce sa vizitezi? Doar tot e inchis. Si de mancat unde sa mergi sa mananci? La Doina, unde se prajesc micii pe aragaz si te mai si taxeaza 8 euro pe portie? Asa ca am preferat sa raman acasa, sa dorm pana tarziu si sa ma infund cu toate felurile de mancare pe care le-am gasit prin frigider. Doar printr-o aplicatie speciala, fratele Remus aproape a reusit sa imi trimita mirosul specific al carnatilor si micilor de la iarba verde, unde se adunasera fratii la Sinteu.
Resemnata, mai mult sau mai putin, am asteptat mai mult sa treaca ziua. Insa dupa amiaza, David scoate niste bilete la un concert…sa nu treaca 1 mai 2015 iar eu sa nu fi plecat nicaieri. Asa ca, drept urmare…al meu 1 mai muncitoresc a fost petrecut in compania…
(To be continued)
Advertisements

One thought on “Planurile mele de 1 mai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s